Buna ziua,
Doresc sa completez un dosar pentru ministerul educatiei.Printre alte hartii mi se solicita o adeverinta de la ISJ care ca confirme ca dreptul de predare nu mi-a fost retras.Isj refuza sa se pronunte motivand ca ei nu sunt organ abilitat...desi in metodologie scrie clar :"adeverinta eliberata de isj ca dreptul de predare nu a fost retras".Ce pot face in acesta privinta?Am nr de inregistrare la cerere,am raspunsul lor oficial,in care imi spun sa ma adresez organelor abilitate... .Isj este fostul meu angajator,ma indoiesc ca nu are o baza de date in care sa verifice daca in urma vreunei abateri mi-ar fi retras dreptul de predare....in mod normal instanta le-ar aduce la cunostinta ca mi s-a retras dreptul de practica......desi nu am avut nici un fel de probleme cu legea.va multumesc!
Daca aveti un raspuns scris primit de la ISJ atunci informati MEI printr-o adresa inregistrata ca nu puteti completa dosarul respectiv din cauza refuzului ISJ si cereti MEI sa solicite ISJ (care se afla in subordinea MEI) un raspuns in privinta dvs. . Daca MEI va raspunde ca nu se implica atunci trebuie sa actionati in judecata ISJ in contencios administrativ.
Abuz ca sau nu?
ileanastoica
Buna ziua. Sunt profesor titular pe un post la 50 km de localitatea de domiciliu. Anul acesta a aparut un post \\\\\\\\\\"la doi pasi\\\\\\\\\\" , care a fost ... (vezi toată discuția)