avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acte necesare declaratie impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acte necesare declaratie impozit

Ce acte am nevoie in cazul in care am inregistrata o societate comerciala la adresa apartamentului, dar nu se efectueaza o activitate comerciala si facturile sunt pe persoana fizica? Sunt necesare acte ale firmei?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:55, 19 Martie 2016
Copii dupa certificatul de inmatriculare firma si act constatator de la registrul comertului, act de proprietate imobil, buletin.
Multumesc!
Ce reprezinta si cum intru in posesia unui act constatator de la registrul comertului?
Cautati printre actele primite de la registrul comertului la infiintarea firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit casa 2016 roxana69 roxana69 Nu imi este foarte clar daca mai trebuie depusa declaratia pentru impozitul pe 2016 pentru un proprietar persoana fizica in cazul in care la aceeasi adresa ... (vezi toată discuția)
Acte pentru infiintarea unei societati Am nevoie de citeva informatii intr-o problema de natura comerciala. Daca doresc sa infiintez o societate comerciala (al carei obiect de activitate sa fie ... (vezi toată discuția)
Completarea formularului itl 001 mioara54 mioara54 Buna seara,as dori mult sa ma ajutati intr-o problema.Am nelamuriri in legatura cu formularul ITL 001 pentru stabilirea impozitelor pe locuinte in 2016 ,ce ... (vezi toată discuția)