avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit casa 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit casa 2016

Nu imi este foarte clar daca mai trebuie depusa declaratia pentru impozitul pe 2016 pentru un proprietar persoana fizica in cazul in care la aceeasi adresa este declarat si domiciliul fiscal al unei societati comerciale care nu desfasoara acolo activitati economice. Precizez ca utilitatile sunt platite pe persoana fizica.
#-o
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2016
roxana69, utilizator
Cel mai recent răspuns: roxana69 , utilizator 08:18, 25 Martie 2016
Da, depuneti declaratia chiar daca la adresa respectiva aveti inregistrat doar sediul social. Anexati copii dupa actul casei, cetificatul de inmatriculare firma, certificatul constatator al firmei pe care vi l-au dat de la registrul comertului la infiintarea firmei si dupa buletin.
Dar proprietarul apartamentului nu este si asociat in firma si nu are acces la actele firmei. Ce se poate face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit apartament - sediu social srl pavel_elena pavel_elena Buna dimineata, Am infiintat un SRL asociat unic fara angajati, cu sediu social in apartamentul personal. In contractul de comodat facut am trecut toata ... (vezi toată discuția)
Sediu srl in cazul in care am sediul unui srl la domiciliu (cod ... Mz11 Mz11 SEDIU SRL In cazul in care am sediul unui SRL la domiciliu (cod caen 49...) cu activitate transport persoane (excursii, curse turistice internationale), ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu propriul apartament Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Pentru infiintarea unei firme, se poate face contract de comodat cu apartamentul propriu al administratorului firmei? Astfel incat contractul va fi ... (vezi toată discuția)