avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit apartament - sediu social SRL
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit apartament - sediu social SRL

Buna dimineata,
Am infiintat un SRL asociat unic fara angajati, cu sediu social in apartamentul personal. In contractul de comodat facut am trecut toata suprafata apartamentului. Trebuie sa specific ceva la Taxe si impozite cand merg sa platesc impozitul? Si daca da, cum se va calcula ? Se poate deduce pe firma? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: pavel_elena , utilizator 15:37, 15 Martie 2019
Da, veti completa o declarate primita de la impozite si taxe si sa aveti la dumneavoastra copii dupa certiicatul constatator primit de la registrul comertului la infiintarea firmei, contractul de comodat, titlul de proprietate si buletin. Sa stiti clar daca la acea adresa este inregistrat doar sediul social al firmei fara activitate economica, activitatea urmand sa se desfasoare la un alt punct de lucru sau la terti (asta rezulta doar din cetificatul constatator) si sa apara in contractul de comodat ca nu deduceti utiltatile pe firma. In aceasta situatie nu platiti impozit pe apartament diferit fata de cel pentru persoana fizica. Altfel, va va trebui evaluare si o sa platiti impozit diferit. Detalii primiti la directia de impozite si taxe de la primarie.
Ok, va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu pfa adrian140 adrian140 Buna ziua . Dacă înființeze un PFA ptr meditatii acordare elevilor și am sediul in apartament (Nu deduc cheltuieli cu întreținere, curent etc) Se ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu propriul apartament Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Pentru infiintarea unei firme, se poate face contract de comodat cu apartamentul propriu al administratorului firmei? Astfel incat contractul va fi ... (vezi toată discuția)
Pfa LuciaNeagu LuciaNeagu Bună seara! O persoană care este asistent personal pentru o persoană cu handicap, poate să își facă un Pfa și să își păstreze în continuare jobul? ... (vezi toată discuția)