avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Incetare contract comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Incetare contract comercial

Va rog,
Suntem parte intr-un CONTRACT- prestari servicii , unde avem calitatea de prestator . Contractul se intinde pe citiva ani , iar anul acesta anticipam ca valoarea prestatiilor platite noua de catre partener nu vor acoperi cheltuielile noastre . Pentru ca :
- nu se mai pot renegocia valoarea prestatiilor
Deoarece la artic. INCETAREA CONTRACT o clauza prevede ca " in cazul in care veniturile realizate nu permit plata personaluli angajat " contractul poate fi denuntat de catre noi pentru reziliere cu cel putin 30 zile inainte , va rugam:
1. sa ne o oferiti un model de denuntare a acestui contract
2. sa ne informati daca este nevoie de un raport economic care sa sustina lipsa veniturilor ( tinind seama ca noi estimam acest lucru luind in calcul veniturile estimate a fi realizate in concordanta si cu multe alte cheltuieli in afara celor de personal , pe care firma noastra le are - suntem SRL ).

Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: ioanandrei , utilizator 07:50, 20 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii pfa OvidiuCu OvidiuCu M-am inregistrat de curand cu PFA la solicitarea angajatorului; tot el mi-a solicitat sa prezint un contract de prestari servicii. Ce model de contract sa ... (vezi toată discuția)
Clauza daune contract prestari-servicii georgidan georgidan Va solicit ajutorul pentru o clauza contractuala care nu mi se pare legala. Este vorba despre un contract de prestari servicii cu plata lunara, tip abonament. ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)