avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ordine executare garantii si fidejusori
Discuție deschisă în Executare silită

Ordine executare garantii si fidejusori

Buna ziua,

In urmatoarea situatie: credit pe firma care are 2 asociati. Ambii sunt fidejusori, si ambii au proprietati. Dar ecxista si o garantie ipotecara a unuia dintre ei. Trebuie sa se execute. Ce se executa prima data, casa care este garantia ipotecara, si daca nu se indestuleaza banca se executa in fidejusorii, sau se executa totul in paralel? In acest moment unul din asociati are toate conturile blocate, cu bani in ele, dar executarea garantiei nu a inceput inca.
Cel mai recent răspuns: Franc Mandelbrot , Consultant credite si finantari 08:20, 21 Martie 2016
Si as vrea sa mai stiu si urmatprul lucru: fideiusorul are conturile oprite cu bani in el.Daca societatea intra in insolventa, conturile se deblocheaza sa isi poata lua banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant ipotecar insolventa societate Franc Mandelbrot Franc Mandelbrot Daca sunt garant ipotecar si fideiusor pentru o societate care are un credit lao banca si acea societate aintrat in imposibilitate de plata, daca intra in ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar mototoleavasile mototoleavasile mototolea vasile.buna ziua.in perioada 2002-2008 am activat ca gestionar la o societate privata care conform legii 22/1969 mi se opreau lunar un procent din ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alina_Pislariu Alina_Pislariu Buna ziua , in anul 2008 am facut un credit de 55.000 euro cu 2 garanti ipotecari care intamplator ocupa o functie de condecere intr-o institutie de stat si cu ... (vezi toată discuția)