Buna ziua,
Am ajuns, din pacate, atat din vina mea cat si din cauza imprejurarilor, intr-o situatie foarte complicata pentru care as aprecia daca mi-ati putea oferi un sfat.
Am infiintat in anul 2008, studenta fiind, un srl cu domeniul de activitate in publicitate. Din cauza instalarii crizei financiare firma nu a putut demara activitatea, iar aparitia impozitului forfetar m-a obligat sa o suspend. Firma nu a desfasurat niciodata activitate, contabilul, prieten de familie, ocupandu-se totusi sa depuna in continuare declaratiile. In anul 2009 contabilul a decedat, angajatii firmei lui m-au informat ca nu vor mai putea sa se ocupe de depunerea declaratiilor, m-au instruit ca sa o fac singura si pana in 2010 m-am ocupat eu de acest lucru. In anul 2010 au aparut niste modificari de care eu nu am stiut, am facut niste greseli in redactarea declaratiilor (pe 0 toate, intotdeauna) si nu am mai reusit sa le depun. Alti contabili pe care i-am rugat sa preia aceasta activitate mi-au spus ca nu imi pot lua bani pentru asta dar ca nu ar face-o nici pe gratis, cam asta era concluzia, asa ca din anul 2010 nu s-a mai ocupat nimeni de aceasta firma. Acum sunt intr-o situatie ingrata: doresc sa imi deschid un pfa pentru activitati fotografice, cel mai probabil am cazier fiscal pentru ca firma a fost declarata inactiva in martie 2013, nu gasesc un contabil sa vrea sa ma ajute cu depunerea declaratiilor din urma pe motiv ca este complicat si cei de la administratia financiara sector 4 unde firma are sediul nu sunt cooperanti, nu pot sa inchid firma daca nu fac asta, nu am alte venituri sau bunuri si automat nici posibilitati financiare sa pot plati amenzi mari si nu stiu cum sa rezolv "mortul din debara", firma asta care ma opreste din a imi incepe o alta activitate.
Aveti vreun sfat care sa ma ajute sa rezolv cat mai repede/usor/ieftin aceasta problema?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.