Buna ziua,
Sunt divortata de 8 ani dar partajul nu l-am facut. Ne-am inteles sa il facem pe cale amiabila.
Problema mea ets eca apartamentul in care am ramas eu cu copiii este ipotecat din timpul casatoriei
la firma unde a lucrat fostul sot. Am solicitat acestei firme sa imi spuna care este situatia ipotecii in momentul de fata si daca este terminata plata ipotecii sa trimita la institutiile in cauza ( cartea funciara) ridicarea ipotecii.
Firma imi raspunde ca este o problema la care poate afla raspunsul doar fostul lor angajat respectiv fostul sot.
Dar fostul lor anajat, respectiv fostul meu sot de ani de zile ma tot amageste ca aduce hartia cu ridicarea ipotecii, ca vorbeste la fosta firma dar nu se intampla nimic.
In aceasta situatie ce pot face pentru a nu mai depinde de fostul sot pentru a afla de situatia ipotecii iar in cazul in care e platit creditul (dupa cum spune fostul sot) sa ajung in posesia actului care sa ateste aceasta pentru a afla si eu care e situatia apratamentului in care locuiesc si al carui coproprietar sunt. Mentionez ca am semnat si eu in contractul de ipoteca
Multumesc
E la mine contractul de ipoteca. In ipoteca scrie suma ,data contractlui fara perioada ipotecii.
Fostul sot a plecat de la firma respectiva. El spune ca s-a platit tot in momentul in care a plecat si ca are o hartie da la firma care trebuie legalizata la notar apoi trebuie sa o aduca la cartea funciara. Ei bine... nu face treaba asta. Din aceasta cauza am apelat la firma si raspunsul lor a fost cel care l-am mai spus. Ce pot face sa nu depind de el? Sa ajunga respectiva hartie la cartea funciara.
Multumesc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Vanzare teren
nicolas25
pot vinde un teren luat impreuna cu fostul sotul meu daca dupa ce am divortat de el nu am facut partaj?
pot gira cu terenul pentru a lua un credut daca inca ... (vezi toată discuția)