avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Achitare sulta prin credit cu ipoteca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Achitare sulta prin credit cu ipoteca

Trebuie sa achit o sulta fostului sot. Intentionez sa fac un credit ipotecar cu ipoteca pe imobilul pt. care trebuie sa achit sulta.Sunt banci care stau in dubiu daca pot sa dea si cum anume sa faca? Cum sa procedez cel mai bine? Cum sa consemnez sulta la cartea funciara si cum sa fac dovada platii?
E mai dificil si depinde, oricum, de cum anume suna hotararea.
Negociati cu banca sa faca ea plata direct fostului coproprietar, ca sa nu aiba indoieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri imobile liviuucv liviuucv In urma partajului cu fosta sotie, instanta a decis sa imi fie atribuit bunul imobil si creditul ipotecar, urmand sa platesc sulta in valoared de 100 000 lei. ... (vezi toată discuția)
Despagubire prin credit ipotecar briliant_desguise briliant_desguise Buna ziua, Postez acest mesaj aici, din pacate nu am gasit o sectiune dedicata strict unui astfel de subiect... Sper sa ma ajutati cu un raspuns, chiar daca ... (vezi toată discuția)