avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La ce varsta pot sa ies la pensie ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La ce varsta pot sa ies la pensie ?

Am o intrebare, la ce varsta pot sa ies la pensia de varsta, daca am 34 ani lucrati din care 3 ani si 11 luni grupa I de munca ?
Sunt pensionar de boala de gradul 2 , se poate trece la pensie de varsta la varsta de 63 ani si o luna ? Ideea e, se tine cont de cele 11 luni de grupa 1 sau doar de 3 ani intregi ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:31, 21 Martie 2016
63 de ani si 6 luni.
Se tine cont doar de anii intregi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta Alvaro Liniers Alvaro Liniers Un barbat nascut 31.05.1951. Are in data 18.05.2009 decizia privind acordarea pensiei de invaliditate, cod pensie N23) stagiul complet de cotizare 35 ani 0 ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei de pensionare doru54 doru54 Buna ziua Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la 2 intrebari: 1) cu cat se reduce varsta de pensioare daca am in decizie 9 ani.5 luni si 10 zile lucrati ... (vezi toată discuția)
Pensionare sorincon sorincon Sunt nascut la 29 decebrie 1949. sex M. Sunt angajat de la data de 01.11.1972. In grupa I de munca am lucrat 11 ani si 7 luni, iar in grupa II de munca am ... (vezi toată discuția)