avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lntabulare abuziva si vanzare ulterioara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lntabulare abuziva si vanzare ulterioara

Buna ziua.Cum este posibil ca cineva sa intabuleze o bucata de teren atat timp cat era intabulata la cf pe numele meu si apoi vinde terenul unei alte persoane.Pe cine actionez in instanta?
Pe cel care a intabulat terenul dupa dvs. si pe cel caruia i-a vandut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren intabulat pe altcineva viliezwarez viliezwarez Buna am vandut un teren perfect legal din punct de vedere juridic inscris in cf la notar am facut vanzare cumparare am incasat banii tot ok. Dar acuma m-am ... (vezi toată discuția)
Uzufructul viager dey_23 dey_23 Buna ziua, In 2002 am cumparat un imobil de la parintii mei ,in contractul de vanzare -cumparare este clauza cu uzufructul viager al parintilor. Parintii ... (vezi toată discuția)
Imobil vandut la executare, desi la ocpi proprietar este altcineva lacramioaracor lacramioaracor Am achizitionat un imobil(casa+teren) la lictitatie publica - executare silita . Am fost la OCPI sa il intabulez...si cand colo surpriza...Mi se cere un ... (vezi toată discuția)