avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata CASS

Buna ziua.
In ianuarie 2015 am ıncheiat un contract de asigurare de sanatate FACULTATIV cu Casa de Sanatate teritoriala şi am platit la Trezorerie o suma calculata pentru iulie-decembrie 2014 şi ianuarie-iunie 2015.Chitanta a fost ınscrisa ın SIUI.
In iulie 2015,pentru perioada iulie-decembrie 2015 s-a ıncasat numai o diferenta,s-a ınscris pe acea chitanta ca reprezinta diferenta ptr. anul 2015(fiind asigurat facultativ,nu trebuia platit retroactiv şi s-a facut rectificarea).
Casa de Sanatate nu a ınregistrat acea chitanta ın SIUI,considerınd probabil ca suma este prea mica.
In ianuarie 2016,am platit din nou,pentru perioada ianuarie-iunie 2016.
Casa de sanatate nu accepta aceasta chitanta,sustin ca am o datorie de platit,pe lunile iulie-decembrie 2015,iar la Trezorerie nu pot plati,deoarece acolo nu figurez cu debit.
Am luat legatura cu Casa de Sanatate prin e-mail şi nu am rezolvat nimic.
Unde trebuie sa merg sa rezolv situatia?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: margica_1963 , utilizator 17:58, 21 Martie 2016
Depuneti o sesizare la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate
[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos,am depus a doua sesizare.
La prima sesizare mi s-a raspuns,adica m-au informat ca nu sunt asigurat,mi s-au cerut din nou copiile chitantelor,deşi erau ataşate,şi pe urma...nimic.
La a doua sesizare ınca aştept raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de pensionare la limitata de varsta fara nici un raspuns dupa 7 luni de la depunere aurelh aurelh Buna ziua! La sfarsitul anului 2013 am depus o cerere de pensionare anticipata. Dupa doua luni, reangajandu-ma am solicitat suspendarea pensiei ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate student la zi in varsta de 19 ani ruxiqui ruxiqui Am un fiu, student la zi la Facultatea de Drept si Facultatea de stiinte politice, in varsta de 19 ani, implineste 20 in noiembrie, a terminat primul an. Am ... (vezi toată discuția)
Suma plata intretinere incasata de administratora de doua ori pe aceeasi luna SebastianEugen SebastianEugen Buna ziua.Sunt nou inscris pe acest forum si deja vin cu o problema in legatura cu asociatia de locatari. Parintii mei in varsta de 85 de ani locuiesc intr/un ... (vezi toată discuția)