avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita dupa 9 ani
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita dupa 9 ani

In urma cu 9 ani,logodnica mea a facut o descoperire de card.Am fost plecati din tara,am revenit,acum avem si doi copii,iar momentan logodnica mea este singura care lucreaza si are un venit.Azi a primit la lucru o hartie din partea unui executor,prin care firma e obligata sa retina 500 ron din cei 1000 net.Contul in care e virat salariul este blocat.
1.se poate face poprirea dupa 9 ani?
2.daca opreste firma 500,mai opreste si banca?
3.500 ron nu e o suma prea mare la un venit de 1000 ron?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:24, 21 Martie 2016
in 15 zile de la prima poprire puteti formula contestatie la executare invocand prescrierea obligatiei. Poprirea bancara este abuziva si trebuie sa informati banca ca deja exista o poprire la generatorul de venit, banca fiind o simpla depozitara.
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
ContSters257745, utilizator
15 zile lucratoare sau calendaristice?
15 zile in care se socotesc si zilele libere.

Depinde pe ce durata era creditul si care era ultima scadenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea pe salariu alexcsandru alexcsandru Buna ziua. Daca firma unde lucrez a primit instintarea de poprire, apoi decizie de poprire,iar eu sunt angajat la 4 ore cu 400 ron,salar din care platesc ... (vezi toată discuția)
2 propiri de acelasi executor theeyebt theeyebt Buna ziua ! Am o intrebare cat la suta din salar poate un executor sa imi opreasca din cate stiu eu 30 % sau maixim 50 %? Acum 20 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de garantie beatrice_barbu beatrice_barbu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: timp de 2 ani de zile mi s-a oprit 10% din salariu drept garantie, bani care s-au virat lunar intr-un cont. ... (vezi toată discuția)