avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat

Buna ziua!

Doresc sa stiu si eu cum trebuie sa inchei un contract de comodat sub semnatura privata intre mine si cabinetul medical al sotiei.
Eu si sotia detinem cote egale de 50% din apartament iar eu vreau sa-i cedez sotiei mele spre folosinta partea mea de apartament, acel apartament urmand a functiona ca si Cabinet Medical Individual, sotia mea fiind medic.
Comodant in aceasta situatie sunt numai eu sau suntem amandoi iar comodatarul este CMI-ul?
Ma poate deslusi cineva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihailefter , utilizator 16:04, 23 Martie 2016
comodanţi sunt ambii proprietari iar beneficiar este cabinetul.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere pe numele sotiei grandanat grandanat Bine v-am gasit. Sunt unic proprietar al unui apartament, pe care vreau sa-l inchiriez, insa as dori ca doar sotia sa apara pe contract ca si locator, si ... (vezi toată discuția)
Pluralitate de comodatari. exista obligatia mentionarii in contract? rog raspuns. anna_cta anna_cta Va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Daca o societate comerciala incheie un contract de comodat (pentru un apartament) cu un comodatar, iar ulterior ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)