avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Detalii infiintare firma catering
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Detalii infiintare firma catering

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la constituirea juridica (cea mai simpla forma) pentru activitatea de catering.Ma intereseaza toate detaliile, costuri infiintare, spatiu necesar, dotari, personal calificat..tot.(daca sunt persoane care au inceput o astfel de afacere si doresc sa imi impartaseasca din experienta). M-ar interesa daca as putea sa inchiriez un spatiu (bucataria) caminului cultural din localitate.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:05, 21 Martie 2016
Detalii pentru infiintarea unui srl la registrul comertului va rog sa cititi la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)
As dori sa imi deschid propria librarie Mamica2019 Mamica2019 Buna ziua! As dori sa imi deschid propria librarie,dar nu imi doresc una mare! daca se poate as dori sa stiu mai multe detalii in legatura cu aceasta afacere ... (vezi toată discuția)
Deschidere afacere sebastian_27 sebastian_27 Buna ziua, Doresc sa deschid o mica afacere in domeniul patiseriei, insa se pare ca acesta idee a mea se mai regaseste si in alta parte sub forma de ... (vezi toată discuția)