avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriptie
Discuție deschisă în Executare silită

prescriptie

Buna ziua. va rog sa-mi spuneti in cazul in care primesc acasa un plic de la o firma rec.de creante bancare in care scrie de o ofera financiara,acordarea de reduceri intrerupe prescriptia de 3ani a creditului de nevoi personale? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:01, 22 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
ultima rata am platito in septembrie 2.012 de atunic nu am m-ai achitat nimic. creditul este facut in ian.2.008 pe 10 ani. va rog sa-mi spuneti daca acest credit este prescris? va multumesc!
Nu este prescris. Cel mult, sunt prescrise ratele scadente până în martie 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita undita undita Buna ziua In luna ianuarie 2.008 am luat un credit de nev.personale pe timp de 10 ani de la o banca xSuma fiind de 29000.ron.Am platit ratele la zi mai mult de ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit bancar anttonnio anttonnio buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitorla un credit acordat de BRD . in mai 2006 am contract un credit de nevoi personale de la BRD , iar ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)