avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vinzare cota parte din teren aflat in indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare cota parte din teren aflat in indiviziune

buna ziua. detin impreuna cu alti 4 mostenitori un teren. eu impreuna cu alti 3 am fi deacord sa vindem unei persoane partea noastra de mostenire. problema e ca titlul de proprietate se afla in posesia celuilat mostenitor, care nuvrea sa vinda! intrebare este : ce pasi trebiue sa urmez ca sa putem vinde aceste cote parte?
multumesc
Din titlul de proprietate nu rezulta ce cota detine fiecare coproprietar. Pentru asta trebuie sa solicitati partajul prin instanta , sa se stabileasca ce cote detine fiecare , si eventual iesirea din indiviziune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare drept de succesiune pitikudj pitikudj Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta.Sunt mostenitor prin certificat de mostenitor a unei cote parte dintr-un teren arabil la care nu s-a facut carte ... (vezi toată discuția)
Coproprietate cote parti Catala Catala Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: In urma unei iesiri din indiviziune au rezultat 4 loturi pentru trei proprietari.Unul din loturi a ramas in ... (vezi toată discuția)
Vânzare tern extravilan LucianNeatu LucianNeatu Sunt proprietar a doua titluri de proprietate împreuna cu moştenitorii persoanelor ce erau proprietari ca şi mine. Cum pot sa vând partea ce mi se cuvine ... (vezi toată discuția)