avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum se alcatuieste o plangere imotriva ordonantei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cum se alcatuieste o plangere imotriva ordonantei formulate in temeiul art.339 alin5 CPP

Buna seara am nevoie de sfatul unui cunoscator al legi si al procedurilor juridice,dar sa va scriu despre ce e vorba ,in anul 2013 ma aflam impreuna cu fiul meu pe un drum comunal la volanul auto personal ,i-am incredintat fiului meu conducerea auto ,tocmai terminase scoala de soferi daduse sala,si urma sa dea orasul amfost opriti de un echipaj de politisti locali dusi la post unde am dat declaratii,s-a intocmit un dosar penal ,in temeiul incredintari si conduceri auto fara permis,dosarul a stat doi ani la postul de politie de unde a fost inaintat la parchet ,de unde sa dat solutionarea cauzei prin doua amenzi de 1000lei.Asi dori sa fac o plingereimpotriva acestei solutii.Am intrebat un avocat de pe holul judecatoriei care mi-a spus ca e complicat si trebuie sa-i platesc un onorariu.Mai vreau sa va spun ca fiul meu a terminat intre timp FEA Iasi Va multumesc pentru ajutor
Nu imi este clar in ce baza a dispus cele 2 amenzi, poate precizati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de fals victorm86 victorm86 As dori sa stiu care este echivalenta in vechiul cod penal a faptei de fals in inscrisuri sub semnatura privata infaptuita prin prezentarea necorespunzatoare a ... (vezi toată discuția)
Contestare la renuntarea urmaririi penale! multumesc Alexandrundaniel Alexandrundaniel Un vecin a intrat in locuinta bunicii,a sustras diferite bunuri,si-a recunoscut fapta prejudiciul nu a fost recuperat,iar procurorul a decis neinceperea urm. ... (vezi toată discuția)
Model plangere penala - camera preliminara senny2007 senny2007 Buna ziua, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de plangere la judecatorul de camera preliminara? Va multumesc, (vezi toată discuția)