avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita, proprietar de negasit - intrare in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita, proprietar de negasit - intrare in posesie

Buna seara ,

As avea si eu o intrebare , in urma unei licitatii tinuta la un executor judecatoresc am adjudecat un imobil . Dupa efectuarea platii in cursul celor 30 de zile urmeaza sa se transfere dreptul de proprietate pe numele meu si al sotiei . Problema sta in felul urmator , proprietarul pe numele caruia s-a facut executarea silita si care mai are adresa la domiciliul respectiv NU ESTE DE GASIT ... este plecat undeva in strainatate , este divortat nu stie nimeni unde este . Cum se poate face mai departe ? Cum putem intra in posesia imobilului ? Cum putem avea acces la acest imobil pe cai legale ?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:25, 23 Martie 2016
Solicitați executorului să vă pună în posesie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesia unui apartament cumparat la licitatie popra popra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Recent am cumparat un apartament scos la licitatie publica in urma unei executari silite, maine ... (vezi toată discuția)
Licitatie executare silita aalinab aalinab Buna ziua Am castigat licitatia unui imobil executat silit zilele trecute. Dosarul de executare silita a inceput in urma cu un an, in alt oras, unde are ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie vladoooo vladoooo O sa incerc sa fiu succint: Am adjudecat la licitatie un imobil executat silit, am obtinut extrasul cf pe numele meu si am facut o cerere de evacuare(catre ... (vezi toată discuția)