avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Recalculare venit realizat PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Recalculare venit realizat PFA

Buna ziua,

Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in noiembrie 2016. Am o problema legata de faptul ca am declarat un venit estimat pentru 2016 foarte mic, intrucat eram in discutii de angajare cu unul din colaboratorii mei. Angajarea nu s-a mai intalmplat si nici nu mai pot schimba declaratia. In cazul asta, cum o sa pot justifica veniturile realizate, care sunt mult mai mari decat ce am declarat ca estimat, astfel incat sa beneficiez de indemnizatie crestere copil calculata la veniturile reale, daca declaratia de venituri realizate se depune abia in ianuarie?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 09:03, 25 Martie 2016
Incercati,totusi.Solicitati la Administratia fiscala(poate gasiti o persoana,mai omenoasa, din conducere sau compartimentul de resort)sa va accepte depunerea unei noi Declaratii 220,cu recalcularea platilor anticipate. Alta rezolvare nu cred ca este.Va doresc succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil Badea cristina maria Badea cristina maria Buna seara. Sunt medic dentist si lucrez in colaborare cu o clinica de 3 ani , sub forma de PFI. Sunt insarcinata in 3 luni, ar trebui sa nasc in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate pfa skortzishoara skortzishoara Imi puteti spune daca la baza calculului de 0,85% pentru concediul maternitate si concediul de crestere copil stau declaratiile de venituri estimate sau cele ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa cer la anaf recalcularea platilor anticipate pentru 2017? ContSters339305 ContSters339305 Am un PFA, in sistem real, deschis in iulie 2015. Anul acesta (2017), ANAF mi-a calculat, tot la trei luni, plati anticipate, dar pe baza venitului obtinut in ... (vezi toată discuția)