avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite imobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite imobil

Buna ziua. Am achitizitionat un imobil de la o persoana in noiembrie2010. Pe contractul de vanzare cumparare scrie imobil S+P+E, suprafata construita la sol este de 125 mp, alte masuratori nu erau. Ma duc la primarie completez cererea pentru a trece casa pe numele meu. Ieri aflu de la taxe si impozite ca eu nu am completat corect suprafata la casa, adica trebuia sa pun 125*3=425mp, avand trei nivele. Ei s-au autosesisat dupa aproape 6 ani. Sa zicem ca eu am gresit cand am completat aceea cerere, dar daca fosta proprietara avea trecuta suprafata corecta de ce nu s-au sesizat atunci???? Casa nu avea cum sa-si modifice suprafata peste noapte. Si mai este si a doua varianta. Daca fosta proprietara avea trecut tot 125..eu ce vina am??? Sunt depuse toate documentele, schita casa, cadastru. Ei ma obliga sa platesc impozitul din nov 2010 si suma ajunge la 15.000 lei. Ce pot sa fac? Ei ma acuza ca am facut fals in declaratii.
Cel mai recent răspuns: elena_120 , utilizator 11:21, 29 Martie 2016
nu ma ajuta nimeni cu un raspuns???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata imobil svisarinescu svisarinescu Buna ziua . Am o firma care inchiriaza o parte din cladiri si teren unei alte societati pentru sediu social. Cladirea pe care o inchiriez are o suprafata la ... (vezi toată discuția)
Imobil licitatie publica Miiia Miiia Buna ziua . Am gasit un anunt in legatura cu un imobil (sediu de firma -casa) scos la licitatie de catre o firma specializata in insolventa , imobilul ... (vezi toată discuția)
Plan de amplasament gresit intocmit marysa marysa Am cumparat o casa, in luna mai a acestui an, avand si un planul de amplasament pentru incheierea actelor. Pe acel plan nu erau trecute dimensiuni, ci doar ... (vezi toată discuția)