avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut hotarare divort 1982
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut hotarare divort 1982

O prietena a pierdut o hotarare de divort din 1982 Sector 1 Bucuresti. De ce este necesara aceasta hotarare in cazul unei succesiuni? Prietena mea are cel de-al treilea sot decedat . Stiu ca in cazul celei de-a treia casatorii trebuia doar hotararea de divort a celei de-a doua casatorii, nu si a primei. De ce este necesar acest act acum, la succesiune? Mi se pare neconcludent.
Cel mai recent răspuns: artiul46 , utilizator 19:01, 23 Martie 2016
Faptul ca dvs considerati neconcludent actul respectiv nu este relevant pt notarul public care solicita actul .Variaantele sunt urmatoarele fie dna cauta un alt notar fie merge la arhiva instantei care a pronuntat hotararea si obtine o copie legalizata dupa sentinta.Din pacate jud sect 1 este o instanta EXTREM DE INCARCATA,fiind posibil ca dna sa fie nevoita sa piarda ore bune timp de cateva cateva zile pt rezo;varea problemei.
Acum aflu ca actul a fost cerut de starea civila, nu de notar. Cea de-a treia casatorie s-a inchieiat in Franta si nu a fost declarata in Romania. Deci pentru a intocmi un act de deces si a face o succesiune, s-a cerut acest act de divort din 1982

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demersuri pentru obþinerea hotãrârii de divorþ a pãrintelui ivandorel ivandorel Tatal meu este decedat de 19 ani si a mai fost casatorit anterior casatorie din care a rezultl fratele meu vitreg. In urma decesului tatalui nu am efectat ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort perioada '60-'70 Lorenai Lorenai La deschiderea succesiunii de pe urma bunicului meu (care a avut un singur fiu - decedat, al carui singura mostenitoare sunt eu, unica fiica) mi s-a cerut si o ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort SICLING SICLING Va rog, sfatuiti-ma cum sa fac: fratele meu, care nu este in tara in acest moment, urmeaza sa se casatoreasca. Am inteles ca este nevoie ca la starea civila sa ... (vezi toată discuția)