avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Publicitate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Publicitate

Va rog sa ma lamuriti ce masuri legale se pot lua pentru a nu mai primi pliante,reviste si alte materiale publicitare la bloc.Desi avem loc special amenajat,inghesuie revistele in cutiile postale de nu mai e loc pentru corespondenta personala.Am atras atentia asupra acestui lucru tuturor celor care ne trimit astfel de materiale si degeaba.Nu putem sta de paza cand vin distribuitorii ca sa-i "educam".
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:06, 5 Aprilie 2016
Ma intreb din nou de ce nu primesc un raspuns la solicitarea mea,desi a trecut o saptamana?
Nu toate intrebarile primesc raspuns.
Observ!Curiozitatea ma indeamna sa intreb : de ce? Din indiferenta,din nestiinta,sau de ce?
Pentru ca vad indiferenta fata de intrebarea pusa si nici insistenta mea nu are rezultat,ma vad nevoit sa renunt la serviciile acestui sait,considerand tacerea voastra ca o bataie de joc la adresa mea.Vad ca se aplica in acest caz foarte bine,proverbul "cainii latra,caravana trece".Stiu ca o sa stergeti mesajul,ca sa nu "dea rau" ,dar nu-mi pasa.
Nu aveti ce sa le faceti.

Subiectul s-a mai discutat in forum, trebuia doar sa dati o cautare inainte de a pune intrebarea:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...


Pentru ca vad indiferenta fata de intrebarea pusa si nici insistenta mea nu are rezultat,ma vad nevoit sa renunt la serviciile acestui sait,considerand tacerea voastra ca o bataie de joc la adresa mea.

1. Acest site nu este prestator de servicii, n-ati platit nimic ca sa va inscrieti sau ca sa primiti raspunsuri. Daca intrebarea este vazuta de oameni care stiu si vor sa raspunda bine, daca nu, asta e. Ramane fara raspuns.
2. Trebuia sa si cititi regulamentul, nu doar sa bifati ca ati facut-o. Puteti s-o faceti si acum:
www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce mi s-a sters o intrebare? majordom majordom Buna tuturor. Am adresat o intrebare pe forum si am descoperit ca intrebarea mea a fost stearsa. Ma asteptam ca cineva care e administrator sa ma anunte macar ... (vezi toată discuția)
Neclaritate Jenu68 Jenu68 Buna ziua! In ultima vreme am postat diferite intrebari si, zic eu, le-am incadrat la categoria corespunzatoare. Din pacate au fost destule la care nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Og 50/2010 mareste ratele la credite? gabi98 gabi98 Am un imprumut ipotecar la o banca la care nu am voie sa-i spun numele, dar care [b]inainte[/b] era casa de economii. Am asteptat cu nerabdare intrarea in ... (vezi toată discuția)