avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii De ce mi s-a sters o intrebare?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

De ce mi s-a sters o intrebare?

Buna tuturor. Am adresat o intrebare pe forum si am descoperit ca intrebarea mea a fost stearsa. Ma asteptam ca cineva care e administrator sa ma anunte macar pe email de aceasta actiune. Dar pur si simplu intrebarea mea nu mai e.

As aprecia daca totusi as primi un raspuns la intrebarea mea daca sa plec sau nu din casa care apare pe numele fostului concubin dar la care am contribuit si eu. Sunt in proces cu el pentru custodia comuna a copiilor si obtinerea de indemnizatie de crestere a copiilor.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 21:01, 6 Aprilie 2016
Buna seara,

Pentru ca topicul nou deschis e in stransa legatura cu o discutie deja initiata de dvs.:
www.avocatnet.ro/content/for...
Continuati acolo.

In Regulamentul de postare scrie:

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

www.avocatnet.ro/content/tag...
Va rog sa-l cititi in intregime iar pe viitor, daca aveti nelamuriri, sa folositi mesageria privata.

O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu apar răspunsurile DannyPascariu DannyPascariu http://m.avocatnet.ro/forum/discutie_581023/Membri-ai-familiei-vizati.html Acesta este linkul întrebării mele, apare că am 3 mesaje în discuție, dar 0 ... (vezi toată discuția)
Stergerea mesajelor de catre moderator bukinst bukinst Am pstat pe acest site la sectiunea Drept civil o intrebare la care nu s-a raspuns timp de 1 zi dupa care moderatorul a sters postarea. Este politica ... (vezi toată discuția)
De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)