avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu apar răspunsurile
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu apar răspunsurile

m.avocatnet.ro/forum/discuti...

Acesta este linkul întrebării mele, apare că am 3 mesaje în discuție, dar 0 participanți și răspunsurile nu apar..
Cel mai recent răspuns: DannyPascariu , utilizator 12:53, 4 Mai 2017
Buna ziua,

Discutia la care va referiti a fost stearsa pentru ca ati deschis un topic nou cu ultima intrebare pe care ati pus-o in topicul deschis initial, adica aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Din Regulamentul forumului:

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Va rog sa-l cititi si sa-l respectati.
www.avocatnet.ro/content/tag...

Raspunsurile pe care nu le vedeti sunt acestea:
stefan.g:

Bună ziua!

Depinde. Dacă ceilalți membri au semnat contracte de fideiusiune pot fi executați și ei.

mariusinho:

Bună ziua.

Pe lângă cele menționate de distinsul meu coleg, pot adăuga și că se pot executa și moștenitorii titularului creditului, dacă aceștia au acceptat moștenirea (pur și simplu) și dacă acel credit nu era acoperit printr-o asigurare de viață (de regulă, creditul - fie de nevoi personale, fie el ipotecar - este acoperit printr-o asigurare alăturată acestuia. Pentru a vă putea răspunde complet, trebuie, însă, să vedem Contractul de credit. Cu stimă.
Scuzați, aveam nevoie de răspuns și la topicul celălalt nu mai răspundea nimeni..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce mi s-a sters o intrebare? majordom majordom Buna tuturor. Am adresat o intrebare pe forum si am descoperit ca intrebarea mea a fost stearsa. Ma asteptam ca cineva care e administrator sa ma anunte macar ... (vezi toată discuția)
Imputernicire ridicare salariu rrobert rrobert Imputernicirea scrisă pe care o dau sotului meu pentru a-mi ridica drepturile salariale trebuie autentificata la notariat sau este suficient sa fie semnata ... (vezi toată discuția)
Stergerea mesajelor de catre moderator bukinst bukinst Am pstat pe acest site la sectiunea Drept civil o intrebare la care nu s-a raspuns timp de 1 zi dupa care moderatorul a sters postarea. Este politica ... (vezi toată discuția)