avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OG 50/2010 mareste ratele la credite?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OG 50/2010 mareste ratele la credite?

Am un imprumut ipotecar la o banca la care nu am voie sa-i spun numele, dar care inainte era casa de economii. Am asteptat cu nerabdare intrarea in vigoare a OUG 50, pe care guvernarea noastra a dat-o cu gandul la popor. :P M-am dus plin de sperante la sediul bancii, sa vad cu cat imi scade rata in valoare de 1300 RON. Dar, surprizaaaa: am fost informat ca in urma aplicarii OG50, mi s-a recalculat rata si acum trebuie sa platesc 1400 RON #-o. E corect???? pe cine sa acuz, pe cine sa trag la raspundere?!?!?
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
gabi98, utilizator
@gabi98

interventie moderator

Va rog frumos, sa stergeti din mesajul dvs., denumirea societatii bancare implicate in discutie.In forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Multumesc frumos.

Intrebarea dvs. poate primi un raspuns concret doar in urma studierii clauzelor contractuale si a situatiei de fapt.
Am observat si eu ca sunt foarte multe persoane nemultumite de raporturile juridice contractuale pe care le au cu bancile.
De exemplu:
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut banca Catalina Timofte Catalina Timofte Am un imprumut ipotecar la Volksbank in valoare de 85.000 euro, imprumut asigurat prin ipotecarea locuintei( evaluata la 210.000 euro), asigurata anual, dar ... (vezi toată discuția)
Modificari succesive de dobanda din partea unei banci ojramy ojramy Buna ziua. Problema mea este urmatoarea. In anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale, in lei, de la o banca autohtona, cu o dobanda de 11%, DAE ... (vezi toată discuția)
Restanta banca, propunere de solutionare litigiu- de la societatea de recuperari creante muku muku credit banca, ultima plata la ei in urma cu peste 14 luni, preluata de kruk international care a bombardat cu scrisorele si telefoane in rastimp. Apoi apare o ... (vezi toată discuția)