avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe spatii cu destinatie mixta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe spatii cu destinatie mixta

Buna ziua,
Sunt in situatia de a detine o societate cu sediul social intr-un apartament proprietatea altei persoane, in contractul de comodat camera folosita de firma este identificata prin suprafata in mp. Mai mult, firma respectiva nu mai are activitate de mai bine de 5 ani dar nu este radiata iar cheltuielile cu utilitatilele respectivului apartament nu au fost niciodata platite de firma.
Doresc sa aflu ce declaratii fiscale trebuie sa depun la ITL si declaratii pe proprie raspundere, atat eu cat si proprietarul apartamentului.
Va multumesc anticipat pentru ajutor, cu respect Alex

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladirile persoanelor fizice cu sediu social pfa dmlDML2005 dmlDML2005 Buna ziua, Intrebarea mea este relativ la impozitul pe cladiri in cazul existentei la adresa respectiva a unui sediu social de PFA/firma pentru anul ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de comodat pentru reducere impozit pe imobil ContSters94013 ContSters94013 Buna ziua, SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri 2016 pentru srl gabyy212 gabyy212 Buna ziua, Cum probabil au facut-o si multi altii inaintea mea, ma prezint si eu pe forum, in cautarea unor raspunsuri satisfacatoare. De cateva luni tot ... (vezi toată discuția)