avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant cont.la activ sindicale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant cont.la activ sindicale

Buna ziua .
Va rog s-a ma ajutati , daca se depune bilant contabil la activitati sindicale pe semestru, pina acuma s-a depus pe an .
Multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 22:57, 7 August 2009
Si acum la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce declaratii se depun pentru firmele suspendate? anelisagreeb anelisagreeb Buna ziua, Doresc sa suspend activitatea firmei pe maximum admis de lege. Vroiam sa stiu daca exista posibilitatea sa nu mai depun nicio declaratie si niciun ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie proprietari mihaly.vajda mihaly.vajda Buna ziua Sunt administrator la o asociatie de proprietari mare (400 de apartamente). Conduc contabilitatea in partida dubla. Dupa cum am inteles astazi, ... (vezi toată discuția)
Srl-d obligatii fiscale semestru (fara activitate) claudia_d claudia_d As vrea sa ma lamureasca cineva (competent) daca firmele infiintate in 2011, care nu au avut activitate mai trebuie sa depuna ceva la semestru? Stiu ca s-a ... (vezi toată discuția)