avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz dezvaluire acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz dezvaluire acte

bunicul a murit, iar toate actele (de proprietate, donatii, vanzare-cumparare, contract comodat pamant, arenda, certificat casatorie, certificat deces, etc) sunt la una dintre fete, care nu vrea sa le arate si celuilalt mostenitor. Ce se poate face in acest sens? Celalalt mostenitor poate deschide succesiune fara aceste acte?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 12:29, 23 Martie 2016
trebuie sa solicite copii dupa documente de la autoritatile locale, in situatia in care mostenitorii nu se inteleg se ajunge in instanta si acolo trebuie sa se prezinte toate documentele doveditoare existente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre mostenire iaga iaga Buna seara! Sunt interesata de aceste informatii. Pe scurt: unul dintre parinti a decedat. Celalalt nu este de acord cu acordarea drepturilor de mostenire ... (vezi toată discuția)
Succesiune...cum trebuie procedat stefan_gheorghe stefan_gheorghe Tatal meu a murit in anul 1972, de atunci nu s-a facut succesiunea. Mama impreuna cu mine si sora mea, vrem sa facem succesiunea pe 1000 mp + casa 3 camere. ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire brandoza2004 brandoza2004 buna ziua,bunica e dec de 2 anii au mai ramas ca mostenitorii de drept bunicul si 2 fice..una nu vrea sa deschida succesiunea pana nu moare bunicul,eu ca ... (vezi toată discuția)