avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... urgentare dosar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

urgentare dosar

Am avut un accident cu victima acum 1 an si 2 luni si de cateva luni(septembrie mai exact) politistul care se ocupa de caz ma tot minte ca trimite dosaru mai departe la procuror dar degeaba,am fost la procuror in audient dar dosaru e tot in birou la politai,nu stiu daca e corect sa treaca atata timp fara sa fie trimis dosaru mai departe. Sa facut expertiza sa stabilit culpa comuna. As vrea sa stiu cum pot face sa urgentez solutionarea dosarului pot face o cerere undeva in cazu asta?si daca da c ar trebui scris si cui ar trebui sa fie adresata
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:13, 23 Martie 2016
Pentru astfel de situatii se angajează de fel avocat.
Urgentarea este ceva mai complicat decât pare.

După cum observați bateți pasul pe loc și fără avocat angajat special sa se ocupe de acest lucru va mai dura probabil mult timp pana sa ajungă dosarul la procuror.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziuat! de 7 luni am deschis un dosar penal pt vatamare corporala ... JohnWalker JohnWalker Buna ziuat! De 7 luni am deschis un dosar penal pt vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului , lucru total neadevarat deoarece acel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 11.08.2020 am avut un accident rutier " ... Trestiuta Trestiuta Buna ziua, in data de 11.08.2020 am avut un accident rutier \" cu victime \"... Pun \" \" pentru ca am impins pe un motociglist de pe motor, aveam aprox 20 ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima decedata, cercetare crisnic crisnic Buna seara, Am urmatoarea speta: tatal meu a fost lovit de o masina pe raza comunei Suseni, Arges (sat Cersani), in martie 2014. In august 2014 a decedat, ... (vezi toată discuția)