avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, in data de 11.08.2020 am avut un accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, in data de 11.08.2020 am avut un accident rutier " ...

Buna ziua, in data de 11.08.2020 am avut un accident rutier " cu victime "... Pun " " pentru ca am impins pe un motociglist de pe motor, aveam aprox 20 30km h... El de la impact s a speriat si credea c are ceva.. am sunat la 112 le am spus ce s a intamplat etc... Politistu care mi a deschis dosaru a spus ( dupa alea 3 luni de cercetare ) ca nu a depus plangere, lucru care l stiam c am vorbit cu persoana in cauza.. au trecut imediat 6 luni iar dosaru meu nici n a ajuns la parchet.. pot sa l dau in judecata pe politist? Imi recuperez lermisu mai repede?( Sunt sofer pe tir si fac transport international si am nevoie de permis cat mai urgent ) ce e de facut?
Formulați o cerere de urgentare soluționare pe care sa o adresați procurorului.
Multumesc, alte variante nu sunt? Pentru ca si daca trimit o cerere de urgentare, tot o sa mai dureze minim o luna, nu? Daca l dau in judecata pentru ca, din cate am auzit nici nu trebuia sa mi retina permisu ( nu am un raspuns concret, ca si aici sunt raspunsuri pro si contra, din aceasta cauza n am apelat inca la un avocat ) am sanse sa castig si sa mi iau permisu mai repede? ( deja 3 luni au trecut peste lunile in care " se solutioneaza cazu " )
Este o aberație sa îl acționați în judecata pe polițist, așteptați sa se soluționeze dosarul penal.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Este o aberație sa îl acționați în judecata pe polițist, așteptați sa se soluționeze dosarul penal.

Poate este o aberatie, dar sunt sigur ca fara sa l actionez in judecata mai dureaza cel putin juma de an. Nu mi dati niciun raspuns concret. D aia merge totu asa bine n tara, ca toata lumea trebuie sa astepte. Eu ce zic la vama ca n am permis? Astepte alte raspunsuri muuult mai concrete
V-am dat raspunsul concret, cerere de urgentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

dosar penal pentru alcol am un dosar de un an jumate pentru alcolemie intru cat nu a fost vina mia am luat fapta asupra mia pentru ca am fost influentat de catre oranele de politie ... (vezi toată discuția)
Am calcat un pieton ilarion184 ilarion184 Buna ziua, In luna Martie 2010 mi-a sarit un pieton in fata masini si l-am acrosat. Ningea afara era seara iar el a sarit dintre masini si nu l-am observat ... (vezi toată discuția)
Ptr recuperarea permisului de conducere cheffovidiu cheffovidiu Buna ziua, Ma numesc Ovidiu, am si eu o problema si sper sa ma ajuta-ti. In data de 28.10.2009 am avut accident rutier,eu fiind soferul, pentru motivul ... (vezi toată discuția)