avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lamurire urgenta- indatorare peste masura
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lamurire urgenta- indatorare peste masura

Buna. Am o intrebare URGENTA: va rog sa-mi spuneti,cat de repede,daca pot ''scapa'' ( in parte sau total) de 2 credite luate la 2 ifn-uri, care au rate pe saptamana, in conditiile in care EU, DEJA AM EXECUTARI SILITE SI INCASEZ DOAR JUMATATE DIN SALARIUL MEU, ca prof ! Pot demonstra cu scanarea fluturasului( de salariu) si/sau a extrasului de cont IAR, ACUM SUNT IN IMPOSIBILITATEA DE A PLATI RATELE PE SAPTAMANA !!! Depaseste de 3 ori plata acestora si nu mai am de unde sa ma
tot imprumut, la diferite persoane !!! Sunt distrusa : am NEVOIE mare de un sfat !!!! Multumesc, d-na Iulia, prof, din BV
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2016
ContSters384409, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:43, 24 Martie 2016
de scapat nu scapati, insa daca nu mai platiti si ajungeti la executare, toti creditorii dvs se vor inghesui pe jumatate de salariu, dvs ramanandu-va jumatate, astea e vestea buna. Vestea rea e ca o sa aveti poprire pe salariu pana.. la pensie.
Supraîndatorarea, este o culpă a debitorului. Este adevărat că și creditorul și-a asumat un risc, oferindu-vă un împrumut în aceste condiții.

Din fericire pentru dumneavoastră, am înțeles că aceste contracte ale IFN-urilor ce cer bani săptămânal, au multe clauze abuzive. Căutați pe net, o să găsiți sentințe și o să le puteți invoca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Buna seara mentionez ca am vreo 15 imprumuturi , majoritatea ... roxi95 roxi95 Buna seara Mentionez ca am vreo 15 imprumuturi , majoritatea fiind credite pe o perioada de 30 zile. La o parte din ele am angajament de plata. Candva eram ... (vezi toată discuția)
Credite bancare/ifn-uri Arrow127 Arrow127 Daca o banca mi-a facut o refinantare partiala ( mi-au ramas cateva IFN-uri lunare iar la unul am o rata de 770 lei/luna ) care pana la urma nu m-a avantajat ... (vezi toată discuția)