Buna. Am o intrebare URGENTA: va rog sa-mi spuneti,cat de repede,daca pot ''scapa'' ( in parte sau total) de 2 credite luate la 2 ifn-uri, care au rate pe saptamana, in conditiile in care EU, DEJA AM EXECUTARI SILITE SI INCASEZ DOAR JUMATATE DIN SALARIUL MEU, ca prof ! Pot demonstra cu scanarea fluturasului( de salariu) si/sau a extrasului de cont IAR, ACUM SUNT IN IMPOSIBILITATEA DE A PLATI RATELE PE SAPTAMANA !!! Depaseste de 3 ori plata acestora si nu mai am de unde sa ma
tot imprumut, la diferite persoane !!! Sunt distrusa : am NEVOIE mare de un sfat !!!! Multumesc, d-na Iulia, prof, din BV
de scapat nu scapati, insa daca nu mai platiti si ajungeti la executare, toti creditorii dvs se vor inghesui pe jumatate de salariu, dvs ramanandu-va jumatate, astea e vestea buna. Vestea rea e ca o sa aveti poprire pe salariu pana.. la pensie.
Supraîndatorarea, este o culpă a debitorului. Este adevărat că și creditorul și-a asumat un risc, oferindu-vă un împrumut în aceste condiții.
Din fericire pentru dumneavoastră, am înțeles că aceste contracte ale IFN-urilor ce cer bani săptămânal, au multe clauze abuzive. Căutați pe net, o să găsiți sentințe și o să le puteți invoca.