avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Country club
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Country club

Infiintarea unui country club in care nu se desfasoara economica... se plateste o taxa de inscriere si lunar cotizatie(bautura este inclusa in cotizatie).... este permis fumatul pentru numarul de membri???
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:19, 8 Aprilie 2016
Legea antifumat se aplica si in acest caz. Chiar daca veti dori sa infiintati un ong al fumatorilor.
discutabil daca sediul acelui ONG sau un spatiu inchiriat de el, daca se declara ca e permis accesul numai membrilor, poate fi considerat spatiu public in sensul legii anti-fumat, daca nu isi desfasoara acolo activitatea niciun salariat... Ca in principiu tot de tine de un ONG e o chestie privata dpdv civil, nu insa si dpdv penal... In sensul legii antifumat exista contorverse pe tema asta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Club privat - legislatie, conditii, piedici sabynp sabynp As dori sa stiu care sunt exact pasii pentru a deschide un club privat (cunoscutul concept \"country club\"). Un spatiu destinat unui numar limitat de membri ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate comerciala in cadrul unui fan club lidiadaria lidiadaria Buna ziua, In urma cu ceva timp mi-am deschis o cafenea, majoritatea clientilor sunt fumatori peste 90% si in general aceeasi, sunt fideli :), acum cu noua ... (vezi toată discuția)
Spațiu privat ong? Adrian173 Adrian173 Buna ziua. Suntem o asociație cu 20 de membrii. Avem un sediu secundar unde ne întâlnim la o cafea si la discuții. Unii fumează, unii nu. Unii beau suc, ... (vezi toată discuția)