avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost batut la mine in masina, ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost batut la mine in masina, ce pot sa fac?

ma scuzati daca am postat unde nu trebuia dar am postat nu de mult pe forum ca am fost batut de catre 2 indivizi si care initial am crezut ca mi-a furat si telefonul mobil.intre timp eu am gasit telefonul sub bancheta in masina am fost la pol si am anuntat si acum politia incerca sa masamulizeze cazul incercand sa zica ca eu sunt vinovat.eu le-am explicat cum s-a intamplat ca acei 2 indivizi au venit cu o bata in mana si s-a urcat la mn in masina si au inceput sa ma ameninte ca dak nu ii duc unde vor ei ma bat.eu am refuzat sa ii duc si am oprit motorul la masina si s-au enervat si m-au scos din masina si m-au luat la pumni aman2 si au dat si cu bata in mn.cineva care a asistat la bataie a luat bata cu care m-au batut si mi-a bagat-o mie in masina.acum politia zice k eu am avut bata si ca eu as fi ala care a inceput scandalul.mi-am scos certificatul medico-legal si am 35-40 zile si as vrea sa stiu si eu ce pot face.politia nu vrea sa imi dea numar de inregistrare probabil k tine cu ei.si as vrea sa mai stiu ce patesc ei dak eu am 35-40 zile de medical.va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:14, 7 August 2009
In acest caz este vorba despre savarsirea infractiunii de vatamare corporala....deci, depuneti plangere penala. Aveti grija sa nu treaca 60 de zile de la data savarsirii faptei.
Iar plangerea o depuneti la parchet....astfel politia nu mai are ce face...vor fi obligati sa faca cercetarile;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingerea penala, unde si cum Costica33 Costica33 Din pacate, am de facut o plingere penala. Se poate depune la procuratura sau la politie? Nu prea inteleg eu diferenta. La politie se tergiverseaza si am ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala ? cum se procedeaza. ceoby ceoby Salut Doresc si eu un sfat in urmatoarea speta. Eu sunt jurist cu licenta, nu am practicat niciodata. Vreau sa stiu daca il pot reprezenta pe fratele meu ... (vezi toată discuția)
scandal cu vatamare geote geote am avut un scandal in incinta unei discoteci in urma caruia eu si alte 3 persoane am ajuns la spital,eu am certificat medico-legal cu 7 zile.unul are 30-40 de ... (vezi toată discuția)