avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot da de permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot da de permis?

Buna ziua, as dori si eu sa va intreb daca pot da de permisul de conducere.
Subliniez ca am probleme cu auzul dar am aparate auditive si aud foarte bine cand le port dar chiar nu stiu daca pot da de permis.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:46, 24 Martie 2016
Puteti obtine permis de conducere.

Ordinul MS nr. 1162/2010 pentru aprobarea Normelor minime privind aptitudinile fizice si mentale necesare pentru conducerea unui autovehicul.

Art. 2
In sensul prezentului ordin, conducatorii auto se clasifica in doua grupe:
a) grupa 1: conducatori auto ai autovehiculelor din categoriile A, A1, A2, AM, B, B1 si BE;
b) grupa 2: conducatori auto ai autovehiculelor din categoriile C, CE, C1, C1E, D, DE, D1 si D1E.

2. Auzul
v Permisele de conducere auto pot fi eliberate sau reinnoite pentru candidatii sau conducatorii auto din grupa 2 numai cu avizul unei unitati de asistenta medicala autorizate. Se acorda o atentie deosebita examinarii medicale, tinandu-se seama de posibilitatile de compensare.
Multumesc de raspuns, puteti da T/C.
TheRoW a scris:

puteti da T/C.


Adica....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea ordinului nr. 1162 din 31/08/2010 emis de ministerul sanatatii infoleg infoleg Consultul ORL e obligatoriu pt Grupa 1 (fosti amatori) de conducatori auto? Ordin nr. 1162 din 31/08/2010 al Ministerului Sanatatii pentru aprobarea ... (vezi toată discuția)
Raspuns referitor la retinerea permiselor si obligarea refacerii analizelor persoanelor cu handicap mediu - atacarea acestuia in contencios administrativ ovidiu7676 ovidiu7676 mai explicit in urma unei petiti am primit raspuns referitor la retinerea permiselor si OBLIGAREA refaceri analizelor a persoanelor cu handicap la gramada ... (vezi toată discuția)
Prins fara permis SNIO SNIO Daca mi sa facut dosar din cauza ca am fost prins fara permis si sunt si minor. pot intra in socala de soferi pana se da ordinul judecatoresc? (vezi toată discuția)