avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract comodat intre firma si auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract comodat intre firma si auto

Salutare
Pot sa fac un contract de comodat intre firma si un autovehicul in baza contractului de vanzare cumparare, fara sa inscriu masina, adica sa merg cu aceleasi numere o perioada?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 12:41, 24 Martie 2016
Contractul de comodat se incheie cu proprietarul de drept, adica cel care este incris in talon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina si vreau sa merg cu ia cu nr proprietarului vechi hingheru001 hingheru001 salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ... (vezi toată discuția)
Seara buna - inmatriculare masina popanicolaemarius popanicolaemarius cu o intrebare deranjez> in urma cu un an am cumparat o masina am facut act vanzare cumparare am cartea si talonul masinii m-am inteles sa merg pe numerele ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina RacerX RacerX Salut, Vreau si eu sa inscriu masina pe numele meu si as vrea sa mi se spuna si mie exact ce anume sa fac daca stie careva. Problema este ca proprietarul ... (vezi toată discuția)