avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces Avon
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces Avon

Buna ziua,am si o problema,incerc sa o scriu mai pe scurt...acum ceva ani in urma am fost reprezentat Avon,sa fie vreo 4-5 ani de atunci,datorita unor probleme de familie grave nu am mai putut plati factura care cred ca era de cateva milioane vechi,de curand am descoperit ca am fost data in judecata (azi am aflat)la judecatoria Cornetu,este un dosar din 2012sau 2013 cred,probabil ca acte au venit la adsesa veche din buletin,eu nu am nici un act,nici o citatie nimic! ce risc? ce se poate intampla?va rog sa ma ajutati cu un raspuns,multumesc

Alte discuții în legătură

Problema cu reteaua avon ioniboni ioniboni Buna ziua. Intampin urmatoarea problema: M-am inscris in cadrul retelei Avon avand calitatea de reprezentant. Persoanele nou inscrise trebuie sa realizeze 4 ... (vezi toată discuția)
Folosirea ilegala a datelor si semnaturii gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna ziua. In urma cu 8 ani ,m-am inscris ca reprezentant vanzari la firma Avon Cosmetics Romania pe baza unui buletin valabil cu date din judetul Buzau. Am ... (vezi toată discuția)
Somatie plata orange Mariuz222 Mariuz222 Buna, fratele meu a luat 2 telefoane mobile pe baza de contract cu abonament in 2012 de la Orange, pentru ca nu a platit facturile, si nu stiu la ce numere a ... (vezi toată discuția)