avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita asigurare viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita asigurare viata

Buna, am incheiat un credit pe 30 de ani (imobiliar) si asigurarea de viata incheiata a fost introdusa in rate pe 30 de ani. Noi am platit 5 ani si vrem sa inchidem creditul. Suma ramasa din asigurare trebuie sa ni se restituie cash sau se scade din suma ce trebuie sa o inapoiem la banca.
Multumesc de raspuns.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 23:43, 24 Martie 2016
Cel mai probabil , pentru un credit pe 30 de ani aveti o polita de asigurare pentru protectie nu cu acumulare de capital .In aceasta situatie nu vi se cuvine sa vi se restituie prima platita.In situatia in care , eventual ,aveti o polita cu acumulare de capital ,suma platita pana acum nu este aceeasi cu valoarea de rascumparare.Este foarte important ce tip de asigurare aveti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de viata la un credit bancar doru58 doru58 Am contractat un credit la o banca, cu ipoteca, pe termen de 15 ani si am achitat creditul in 10, iar in acesti 10 ani, an de an, am achitat si aproximativ ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract asigurare de viata ady.alex ady.alex Am si eu o nelamurire. Am incheiat o polita de asigurare de viata cu KD life. In momentul incheierii politei mi s-a spus ca dupa 2 ani pot rezilia contractul ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata marinescuioan marinescuioan aliant mi a suspendat asuigurarea de viata deoarece m am inbolnavit dupa ce mi am platit politele timp de 8 ani.pe ce motiv pot sa dau societatea asiguratoare ... (vezi toată discuția)