avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Asigurari de viata la un credit bancar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Asigurari de viata la un credit bancar

Am contractat un credit la o banca, cu ipoteca, pe termen de 15 ani si am achitat creditul in 10, iar in acesti 10 ani, an de an, am achitat si aproximativ 300lei/an, reprezentand Asigurare pe viata....Societatea de asigurari, trebuie sa-mi inapoieze vreo suma de bani?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 15:27, 2 Iunie 2017
cel mai probabil ati incheiat o polita de asigurare doar pentru protectie , in cazul acesta societatea de asigurari nu are ce sa va restituie
Daca ati incheiat o polita cu acumulare de capital(ma indoesc de asta, fiind vorba de o prima anuala de 300 lei) da, doar atunci puteti primi ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita asigurare viata Marius3105 Marius3105 Buna, am incheiat un credit pe 30 de ani (imobiliar) si asigurarea de viata incheiata a fost introdusa in rate pe 30 de ani. Noi am platit 5 ani si vrem sa ... (vezi toată discuția)
Se restituie bani din asigurare? tm06cristi tm06cristi Scot o anumita suma de bani de la o banca,banca face o asigurare de viata pe timp de 10 ani la la suma scoasa intrebarea mea este se restituie acesti bani ... (vezi toată discuția)
Recuperare polita asigurare de viata la terminarea achitarii creditului forminte forminte Buna ziua, Am in derulare un credit pentru nevoi personale, iar la incheierea Contractului de credit pentru consum am platit contravaloarea unei polite de ... (vezi toată discuția)