Buna ziua. Am depus declaratia 101 si mi-a dat eroare regula 46 :suma nu corespunde cu valoarea declarata anterioe in D100/D710 pentru cod impozit 103.
Va rog sa imi spuneti unde trebuie sa declar faptul ca am sponsorizat o organizatie non profit anul trecut? La randul 45.3? Iar Ia randul 47 ce trec? Va multumesc.
Daca valoarea sponsorizarii se incadreaza in cele doua criterii(3 la mie din cifra de afaceri si 20% din impozitul pe profit datorat)se trece la rd.30 si la rd.47.1.
Intre timp vad ca ati modificat intrebarea. Va raspund si la prima parte.Verificati Declaratiile D100/710 din anul 2015.Prin aceste declaratii sau strecurat erori de declarare(ex.alt cod decat 103).
Da , am modificat-o in sensul ca uitasem sa specific acest lucru . Suma cu s-a facut sponsorizarea este de 2230 lei, iar 20% din impozit pe profit este 2354 si la 3 la mie din cifra de afaceri este 3390 lei. am trecu-o la randul 30 si la 47 dar primit aceasta eroare.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.