avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... suspect
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

suspect

daca sunt suspect de politie de cva infractiune nu trebuie sa primesc citatie ?si in cat timp de la primirea citatiei trebuie sa ma prezint la audieri ,declaratie ,etc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:04, 26 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Se citeaza persoana sau pot veni sa va ia direct la secție.
Dacă nu e infracțiune flagranta veți fi citat foarte probabil.
Va pot cita și telefonic.
Timpul poate sa difere de la caz la caz de la citare pana la audiere.
Dacă vreți sa angajați avocat e bine sa aveți deja în vizor avocatul ca sa știți și cat va costa.
nu am infractiune mare sa ma ia dar vreau ka intr-un scandal sau bataie sau furt minor sa vina sa se ia de mine vreau sa imi stiu dreptul meu . ca in astfel de situatii sa stiu ce fac
E posibil sa va sune pentru audiere și a doua zi sa va cheme.
Se poate si la mai multe zile sa va cheme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie de la parchet pentru acuzator Robert_1 Robert_1 Buna ziua, s-au auzi vorbe prin \"cartier\" ca si cum anumiti indivizi au fost la sectia de politie si au depus marturie impotriva mea. Dupa o saptamana de ... (vezi toată discuția)
Accident Florinflorinpoiana1989@gmail.com Florinflorinpoiana1989@gmail.com Pe fratele meu la lovit unu ku loganul iesind ku spatele dintro curte neasiguranduse fratele meu circuland ku 1 tractoras agricol avea vro 15 km pe ora cel cu ... (vezi toată discuția)
Accident Florinflorinpoiana1989@gmail.com Florinflorinpoiana1989@gmail.com Pe fratele meu la lovit unu ku loganul iesind ku spatele dintro curte neasiguranduse fratele meu circuland ku 1 tractoras agricol avea vro 15 km pe ora cel ... (vezi toată discuția)