avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare in contabilitate extras de cont sau ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare in contabilitate extras de cont sau factura in euro de la furnizor

Buna ziua
As avea nevoie de o indrumare cu privire la completarea RJIP . sunt PFA neplatitoare de tva cu activitate comert online . Am facut o achizitie de marfa din Germania pe care am platit-o in avans din contul bancar. Intrebarea mea este , ce trebuie sa inregistrez in registru , factura in euro primita de la furnizor in momentul in care marfa va ajunge sau extrasul de cont care dovedeste plata ... multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:06, 25 Martie 2016
Doar date/informatii din extrasul de cont in RJIP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Legat de tva. Tudor.M Tudor.M Buna seara. Am un pfa neplatitor de tva, impozitare e profit real. Am cateva intrebari care ma baga in dilema si rugamintea sa ma lamuriti daca se poate: 1) ... (vezi toată discuția)
Extras paypal utilizat ca factura anc4 anc4 Am o nelamurire foarte mare...Doresc sa imi infiintez un pfa cu codurile caen 4791(comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) ... (vezi toată discuția)