Buna ziua
As avea nevoie de o indrumare cu privire la completarea RJIP . sunt PFA neplatitoare de tva cu activitate comert online . Am facut o achizitie de marfa din Germania pe care am platit-o in avans din contul bancar. Intrebarea mea este , ce trebuie sa inregistrez in registru , factura in euro primita de la furnizor in momentul in care marfa va ajunge sau extrasul de cont care dovedeste plata ... multumesc
Legat de tva.
Tudor.M
Buna seara. Am un pfa neplatitor de tva, impozitare e profit real. Am cateva intrebari care ma baga in dilema si rugamintea sa ma lamuriti daca se poate:
1) ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.