avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda radar Austria pentru un autoturism vandut in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda radar Austria pentru un autoturism vandut in anul 2012

Am primit in data de 15 martie o instiintare de plata din partea Politiei austriece in care se specifica faptul ca am condus autoturismul pe care l am vandut in anul 2012 cu contract de vanzare cumparare si care a fost scos de la taxe si impozite si pentru care am cerut (in urma altor amenzi de la CNADR) implementarea noului proprietar in baza de date a politiei romane.
ce trebuie sa fac in acest caz?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Amenda cnadr - vehicul vandut sorraine sorraine Am vandut vehiculul si totusi am primit doua procese verbale de constatare a contraventiei pentru neplata rovignetei.Ce pot sa fac? Multumesc . (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovigneta la o masina vanduta eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am vandut o masina in luna octombrie 2012, iar pe data de 17.04.2013 am primit acasa un pv (amenda pt. rovinieta), am contract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Am vandut vehiculul si totusi am primit un proces verbal de constatare a contraventiei ERazvyy ERazvyy Am vandut vehiculul si nu am stiu ca dupa 30 de zile noul proprietar nu a inscris masina pe numele sau, acum am primit o amenda de 250 ca nu am platit ... (vezi toată discuția)