avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda CNADR - vehicul vandut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda CNADR - vehicul vandut

Am vandut vehiculul si totusi am primit doua procese verbale de constatare a contraventiei pentru neplata rovignetei.Ce pot sa fac?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: emylianmm , utilizator 18:09, 25 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
De regula,CNADNR nu tine cont de aceasta situatie
Eventual ,platiti amenzile si le recuperati fie amiabil fie in instanta de la detinatorul vehiculului care nu a inteles sa respecte termenul de inmatriculare
conform saitului inmatriculari.ro trebuie sa va prezentati la serviciul inmatriculari cu contract vanzare cumparare dovada scoatere din evidenta de la taxe si impozite si amenda de la CNADR si sa solicitati implementarea in baza de date a noului proprietar
Varianta 2 si cea mai sigura este sa achitati amenda si cu toate documentele sa dati in judecata noul proprietar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)
Radiere auto instrainat fara certificat fiscal LorentF LorentF Buna ziua. In 2008 am vandut autoturismul unei cunostinte in baza unei chitante de mana. Cand m.am prezentat la circa financiara sa scot fiscal mi s.a spus ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta pe o firma radiata ArcadieAldea ArcadieAldea Buna ziua, Am urmatorul caz: In ianuarie 2013 societatea in care eram administrator a vandut un automobil catre o persoana fizica. Dupa vanzare, s-a ... (vezi toată discuția)