avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Casatorie cu cetatean rus
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Casatorie cu cetatean rus

Buna ziua,

prietenul meu este rus, doreste sa se relocheze in Timisoara pentru a lucra ca software developer. Dpdv legal insa companiile din TM n-au experienta in obtinerea permisului de munca&de sedere si prefera sa angajeze local. O eventuala casatorie i-ar da drept de munca si carte de sejur? Unde as putea vedea beneficiile ce le-ar avea dpdv drept munca ca urmare a casatoriei cu un cetatean roman?

Multumesc anticipat,
Diana
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 26 Martie 2016
Are obtinuta rezidenta pentru membrii de familie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de rezidenta iu2llia iu2llia buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre cetateni eu si non eu marverde marverde cetateanul non eu poate avea... drept de munca in eu... in urma casatoriei cu un cetatean eu? daca da trimitetzi link la o legislatie online pentru ... (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)