avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locatarii blocurilor vor sa inchida accesul la drumul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locatarii blocurilor vor sa inchida accesul la drumul care duce spre metrou

Buna ziua, stau in popesti, in cartierul nou rezidential, am avem un drum spre metrou dar care trece prin spatiului blocurilor rezidentiale. Locatarii blocurilor vor sa inchida cu porti accesul la drumul (unde sunt blocurile) pentru trecatori.
Intrebarea mea este, e legal ce vor sa faca?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:14, 26 Martie 2016
Puteti sa adresati aceasta intrebare in scris primariei din Popesti pt a primi un raspuns pertinent.raspunsul depinde de statutul juridic al terenului respectiv.
irishkai a scris:

. Locatarii blocurilor vor sa inchida cu porti accesul la drumul (unde sunt blocurile) pentru trecatori.

Pentru raspuns la obiect este necesar sa precizati statutul terenului dintre imobilele de locuit in comun
Daca terenul are statut privat,locatarii au dreptul sa restrictioneze accesul
Daca terenul apartine domeniului public,locatarii nu au dreptul sa restrictioneze accesul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de acces barkal barkal stau intr-o zona in care mai multe blocuri au aceasi cale de acces . locatarii din blocul de linga mine si-au amenajat parcari in fata blocului ocupand o ... (vezi toată discuția)
Gard parter spatiu comun becca612 becca612 Buna seara, Locuiesc la parterul unui bloc dintr-un cartier rezidential iar in spatele blocului pe lungimea apartamentului meu si a celui de langa exista ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)