avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratie din partea unui SRL inspre certificarea ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratie din partea unui SRL inspre certificarea competentei unui PFA in devenire?

Buna.

Un prieten doreste sa-si deschida un PFA, insa nu detine nicio diploma, el a lucrat cu mai multe firme, pe contract, i s-a spus ca un SRL poate sa ateste faptul ca are experienta si sa dea un "vouch" pentru el. I-am spus ca am o idee despre ce trebuie, insa m-am blocat, despre ce declaratie este vorba?

Poate cineva sa-mi dea un exemplu?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sarmaneandchill , utilizator 23:17, 26 Martie 2016
Se elibereaza o adeverinta din care sa rezulte ca a fost salariat in perioada, pe functia etc.
Buna Iulian!

Imi poti da, te rog, un exemplu, de astfel de adeverinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa activitati fotografice - e necesara calificarea? leinad20 leinad20 Buna seara! Vreau sa infiintez un PFA, dar nu prea am inteles multe despre procedura, acte necesare, etc. Pe forum am gasit mai multe raspunsuri, dar diferite, ... (vezi toată discuția)
Pfa - domeniu de activitate stamper stamper Buna ziua, Doresc sa devin PFA, insa din cate am inteles trebuie sa am diploma in domeniul de activitate dorit. Astfel doresc ca domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
diploma pt deschidere coafor în românia Lia.s Lia.s Bună ziua, aș dori să deschid un coafor în România, actualmente lucrez ca hairstylist în Italia, sunt angajată de 8 ani, în urmă cu 9 ani am făcut ... (vezi toată discuția)