avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Diploma pt deschidere coafor în România
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Diploma pt deschidere coafor în România

Bună ziua, aș dori să deschid un coafor în România, actualmente lucrez ca hairstylist în Italia, sunt angajată de 8 ani, în urmă cu 9 ani am făcut aici un curs privat de 72 ore cu care m-am putut angaja. În Romania actualmente as putea deschide un coafor cu aceasta diploma si experiență de munca, sau am nevoie de un curs acreditat în România pt a putea deschide.( în Italia ai nevoie de “abilitare “( așa o numesc ei) care o poți obține cu minim 5 ani experiență de muncă și curs de 400 ore).

Vă mulțumesc dacă puteți să îmi răspundeți.
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
Lia.s, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lia.s , utilizator 10:20, 18 Noiembrie 2024
Buna ziua,

Daca discutam de PFA, va trebuie o diploma recunoscuta sau adeverinta de vechime in domeniul in care doriti sa deschideti. Nu cred ca se pot echivala aceste tipuri de diplome, nu stiu daca vor fi recunoscute la nivel national.

Pe de alta parte, sa deschideti SRL nu va obliga nimeni la nimic.

a scris:

Buna ziua,

Daca discutam de PFA, va trebuie o diploma recunoscuta sau adeverinta de vechime in domeniul in care doriti sa deschideti. Nu cred ca se pot echivala aceste tipuri de diplome, nu stiu daca vor fi recunoscute la nivel national.

Pe de alta parte, sa deschideti SRL nu va obliga nimeni la nimic.

Va multumesc pentru raspuns, am sunat la camera de comerț și am întrebat, mi s-a spus ca e suficient și adeverința de vechime de la locul de munca. În ceea ce privește diploma au spus ca e valabilă și aceea care o am.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma calificare obtinuta in spania este recunoscuta la noi ? ramo1987 ramo1987 Buna seara ! Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns... Urmeaza sa.mi deschid un mic salon de infrumusetare, mai precis un centru ... (vezi toată discuția)
Diploma in project management cu recunoastere internationala attika attika Buna ziua! Am o diploma Prince2 (project management) obtinuta de la APMG Ltd Londra in urma sustinerii unui curs + examen in Romania. Exista vreun document ... (vezi toată discuția)
Despre sef sipp rogert_Bv rogert_Bv Sunt intr-o firma cu aproximativ 400 angajati, am fost angajat in functia de Coordonator in materie SSM cu decizie de Manager HSE. In urma cu 12 luni am fost ... (vezi toată discuția)