avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ordine stingere creante comerciale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ordine stingere creante comerciale

Am emis facturi pentru un chirias in urmatoarea ordine:
1. Factura chirie Ianuarie=50lei
2. Penalitati chirie=25lei
3. Factura chirie Februarie=10 lei

La primirea banilor in contul (60 lei), am stins:
1. Factura Ianuarie 50 lei si Penalitati 10 lei, desi pe OP scria "plata chirie".

Este bine?
As dori si textul din lege care reglementea ordinea stingerii creantelor comerciale.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2016
getafolescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: getafolescu , utilizator 19:34, 27 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc.
Chiar daca nu este vorba de creante fiscale, pot folosi acel text de lege?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingere restante getafolescu getafolescu Am emis facturi pentru un chirias in urmatoarea ordine: 1. Factura chirie Ianuarie=50lei 2. Penalitati chirie=25lei 3. Factura chirie Februarie=10 lei La ... (vezi toată discuția)
Stingere creante fiscale roxanaraveca roxanaraveca Buna ziua! Va rog sa ma ajutati...O societate comerciala are incheiat cu Primaria un contract de concesiune pentru care nu a achitat redeventa mai multi ... (vezi toată discuția)
Ordinea stingerii datoriilor fata de asociatia de proprietari marilyn31 marilyn31 In cazul in care exista un debit restant fata de Asociatia de Proprietari, compus din : cote intretinere restante + alte fonduri + penalitati, cumulate pe ... (vezi toată discuția)