avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere - declaratii false intretinut, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere - declaratii false intretinut, posibila desfiintare

Buna ziua, problema mea este urmatorea:
Tatal bunicii mele, nu a fost cununat legal cu sotia lui (respectiv mama bunicii), a facut un contract de intretinere pe un imobil si pe un teren (in 1986) care nu ii apartineau legal, in fata unui notar cu 2 martori, declarand ca nu are copii (desi avea 2 fete) si ca sotia lui murise in 1955 dar aceasta a murit in 1965; cele 2 fete nu au semnat nimic, au aflat cativa ani mai tarziu de acest contract.
S-au deschis procese, s-au facut recursuri, fara succes. In momentul de fata detinatorul acestui contract locuieste in Ploiesti. Precizez ca imobilul si terenul se afla in judetul Dambovita.
Care ar fi variantele de actionare?
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Drept civil -mosteniri RAMY7 RAMY7 BUNA SEARA AS AVEA SI EU O INTREBARE DACA POATE SA MA INDRUME CINEVA: bunicul meu a murit acum cativa ani si au ramas in urma lui 8 frati care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va prezint mai jos urmatoarea situatie: bunicul meu ... marian.cristea marian.cristea Buna ziua Va prezint mai jos urmatoarea situatie: bunicul meu a achizitionat de la un domn casa + teren in 1965. Nefiind voie sa ai peste 5000 mp atunci, s-au ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate ghel40 ghel40 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Bunicii mei au cumparat 1000 mp teren intravilan in 1965 cu ctr. vanzare/cumparare. Apoi au construit o casa ... (vezi toată discuția)